Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 25 квітня 2019 р.

Верба красна розцвітає, про Великдень сповіщає

   Весна – найпрекрасніша пора року. З її приходом оживає природа, а разом із її пробудженням від зимового сну в Україні починається весняний цикл народних свят. На цей період припадає одне з найбільших після Різдва християнських свят – Великдень. Це світле й радісне свято Воскресіння сина Божого – Ісуса Христа. 
   Народознавча мандрівка «Верба красна розцвітає, про Великдень сповіщає» була присвячена саме цьому чудовому святу. ЇЇ підготували та провели працівники Публічної бібліотеки Казанківської селищної ради для учнів 1-б класу ЗЗСО №1. 
   Дітям було цікаво здійснити екскурс в історію створення і розвиток святкування Великодніх свят, прослухати розповідь про народні звичаї та обряди, які супроводжувалися протягом святкових днів, переглянути пізнавальні дитячі мультфільми, пов’язані з Великоднем. Особливо малят зацікавили веселі ігри з писанками та крашанками.







Немає коментарів:

Дописати коментар

Книги про людей в нелюдських умовах

Книги про голокост Publish at Calameo  Під час Другої світової війни 6 мільйонів євреїв стали жертвами нацистської політики, що передбачала ...