Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 18 квітня 2019 р.

Довкілля з користю

   Щороку, починаючи з 1998 року в Україні, в третю суботу квітня, відзначається День довкілля, День навколишнього середовища. Святкування Дня довкілля тісно переплітається з святкуванням Дня Землі, який припадає на 22 квітня. 
     Тож з нагоди цих свят, працівниками Публічної бібліотеки Казанківської селищної ради, для учнів 4-б класу ЗЗСО №1 організовано та проведено пізнавально-виховний захід «Екологічний бумеранг: «Довкілля з користю». 
    Бібліотечні працівники говорили з дітьми про довкілля, той дім природи, у якому живуть люди, тварини і рослини, про те, що до природи треба ставитись дуже обережно і дбайливо, адже недбале відношення завжди дає про себе знати, обертається великою загрозою всім живим істотам, які заселяють нашу планету, і в першу чергу людям. І саме на нас лежить відповідальність за збереження природи Землі. 
   Під час заходу учні дізнались багато корисної інформації про лікарські рослини, які називають «зеленою аптекою», і про те, які з цих рослин ростуть у нашій місцевості, як їх збирати та використовувати при потребі. 
   В процесі заходу демонструвались повчальні дитячі мультфільми про охорону навколишнього середовища «Хлопчик та Земля» і «Шокуюче відео про справи людини». 
      Обговорюючи з дітьми серйозні екологічні проблеми нашого краю, нам дуже хотілося, щоб сьогоднішня бесіда не залишила нікого байдужим. Екологія – це наше здоров’я і довголіття, це наше щасливе майбутнє.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Книги про людей в нелюдських умовах

Книги про голокост Publish at Calameo  Під час Другої світової війни 6 мільйонів євреїв стали жертвами нацистської політики, що передбачала ...