Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 4 квітня 2019 р.

Мандруємо країною казок

    3 квітня в Михайлівській бібліотеці – філії проведено казкову вікторину «Мандруємо країною казок» для учнів 5 та 6 класу. Діти познайомилися з історією походження казки, пригадали якомога більше казок, їх авторів. 
    Добра, мудра, чарівна казка завжди була у пошані. Її із задоволенням слухали і діти, і дорослі. Казки бувають різні: довгі і короткі, веселі, чарівні. Написані автором або складені народом. Проте у всіх казках є одна спільна риса – мудрість. І особливо це проявляється у народній казці. 
     Діти із задоволенням брали участь у вікторині: пригадували, хто говорив чарівні слова, які чарівні засоби – предмети були у казкових героїв, називали друзів літературних персонажів, відгадували загадки. На закінчення вікторини діти отримали творче завдання: намалювати як виглядають сліди Баби–Яги, Чахлика Невмирущого, Лісовика і добре справилися з цим завданням. 
    Бібліотекар побажала дітям читати і слухати казки, легенди, пісні. Вивчать їх і переказувати. Нехай вони ідуть по світу, нехай живуть серед нас і після нас, хай виховують нас і вчать, як треба жити по правді.








Немає коментарів:

Дописати коментар

Книги про людей в нелюдських умовах

Книги про голокост Publish at Calameo  Під час Другої світової війни 6 мільйонів євреїв стали жертвами нацистської політики, що передбачала ...