Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 4 червня 2019 р.

До Дня захисту дітей

   Ось і закінчився ще один навчальний рік. Попереду літо - найулюбленіша пора для всіх дітей. Чимало хто мріє про відпочинок біля моря, дехто вирушить у захоплюючі подорожі до давно омріяних місць. Та чи можна уявити навіть найцікавіший відпочинок без книг, без можливості побути поруч із своїми улюбленими героями, опинитися в загадкових, невіданих країнах? 
   До дня захисту дітей Казанківська селищна бібліотека підготувала книжкову виставку "Казковий дивосвіт" та конкурсно - розважальну програму "Подорож у країну Казкарію". Діти активно відповідали на запитання вікторини і за кожну правильну відповідь учасник отримував нагороду - солодкий приз. Найактивнішими учасниками стали Галкіна Аделія та Грек Даніїл. Бібліотекар Костріцина Г.Ю. запросила всіх бажаючих частіше відвідувати бібліотеку влітку. Діти довго ще гортали сторінки улюблених книжок і читали вголос казки своїм товаришам.
















Немає коментарів:

Дописати коментар

Книги про людей в нелюдських умовах

Книги про голокост Publish at Calameo  Під час Другої світової війни 6 мільйонів євреїв стали жертвами нацистської політики, що передбачала ...