Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 20 червня 2019 р.

ЛІТО,КНИГА,ПОЗИТИВ

     Літо – час шкільних канікул, коли діти відкривають світ і себе в цьому світі. Щорічно кожна бібліотека, яка обслуговує дитяче населення, розробляє і реалізовує Програму літніх читань. Літні читання сприяють створенню комфортного бібліотечного середовища, популяризації нових книг, проведенню цікавих заходів, творчих конкурсів. 
      Цікаві заходи в рамках Літніх читань пройшли у Новоданилівській бібліотеці-філії. 
     Для дітей з пришкільного табору відпочинку була організована літературно-пізнавальна гра «Наймудріший». Щоб отримати перемогу і грі, діти змагались в знанні літературних творів, українського фольклору, історії нашої держави. 
    Провести літнє дозвілля змістовно і цікаво учням допоможуть підготовлені спеціально для них книги з книжкових виставок «Чарівний світ казок» та «Про дива і таємниці феї Літа-чарівниці». 
    Не оминули бібліотеку своєю увагою і наймолодші відвідувачі – вихованці дитячого садочка. Вони взяли участь у розважальному заході «Літо-літечко прийшло, нам розваги принесло», а також стали гостями казкогодини «Казка в гості завітала».


















Немає коментарів:

Дописати коментар

Книги про людей в нелюдських умовах

Книги про голокост Publish at Calameo  Під час Другої світової війни 6 мільйонів євреїв стали жертвами нацистської політики, що передбачала ...