Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 30 січня 2023 р.

Всеукраїнська онлайн школа у бібліотеці

     

30 січня працівники Казанківської публічної бібліотеки взяли участь в ознайомчому семінарі «Всеукраїнська школа онлайн у бібліотеці», що відбувся у рамках вебкоучингу «БібліоSTUDIЕSна платформі ZOOM.

   Бібліотеки як Хаби цифрової освіти є тим місцем, де кожна людина може безкоштовно отримати цифрові послуги та доступ до мережі Інтернет. Це стало особливо актуальним в умовах війни, коли велика кількість українських дітей не можуть повернутись до повноцінного навчального процесу. Допомогти у вирішенні проблеми може Всеукраїнська школа онлайн (ВШО) – державна національна платформа для змішаного і дистанційного навчання учнів 5-11 класів в Україні.

Потрапити на сторінку Всеукраїнської школи онлайн можна за посиланням https://lms.e-school.net.ua/

Всеукраїнська школа онлайн — це платформа для дистанційного та змішаного навчання учнів 5-11 класів та методичної підтримки вчителів.

Мета Всеукраїнської школи онлайн — забезпечити кожному українському учневі та вчителю рівний, вільний і безоплатний доступ до якісного навчального контенту.

Платформа містить відеоуроки, тести та матеріали для самостійної роботи з 18 основних предметів: українська література, українська мова, біологія, біологія та екологія, географія, всесвітня історія, історія України, математика, алгебра, алгебра і початки аналізу, геометрія, мистецтво, основи правознавства, природознавство, фізика, хімія, англійська мова та зарубіжна література.

Діти зможуть користуватися платформою як для навчання під час карантину, так і для ознайомлення з темою, яку пропустили у школі через хворобу або з інших причин. Для вчителів розроблені рекомендації для проведення змішаного та дистанційного навчання за допомогою навчальних матеріалів платформи.

Увесь навчальний контент відповідає чинним державним освітнім програмам, а його якість перевірена Українським інститутом розвитку освіти. Перелік та тематику курсів запропоновано Міністерством освіти і науки України.

Користуйтесь платформою вдома або в бібліотеці вашої громади, завантажуйте мобільний додаток.

Зареєструвавшись на платформі у якості користувача люди, старші від шкільного віку, можуть удосконалити свою українську мову або ж вивчити англійську на рівні загальноосвітньої школи.

Навчайтесь у зручний для вас час, щоб не залежати від графіків вимкнення електрики та мати гарні знання.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Книги про людей в нелюдських умовах

Книги про голокост Publish at Calameo  Під час Другої світової війни 6 мільйонів євреїв стали жертвами нацистської політики, що передбачала ...