Загальна кількість переглядів сторінки

субота, 11 лютого 2023 р.

Семінар-нарада бібліотечних працівників

 

10 лютого у Казанківській публічній бібліотеці відбувся семінар-нарада бібліотечних працівників за темою «Підсумки діяльності бібліотек КЗ «Публічна бібліотека Казанківської селищної ради» за 2022 рік та пріоритети діяльності бібліотек на 2023 рік».

З підсумками діяльності бібліотек Казанківської громади в реаліях воєнного стану та завданнями на 2023 рік виступила директор комунального закладу Л.Крюкова.

Заступник директора по роботі з дітьми О.Вишнякова розповіла про промоцію читання як складову патріотичного виховання дітей, висвітлила заходи по патріотичному вихованню, які були організовані бібліотеками громади протягом останніх років.

Питання актуалізації бібліотечних фондів з урахуванням реалій сьогодення, а також важливі моменти, що стосуються списання літератури, поповнення бібліотечних фондів згідно з рекомендаціями Міністерства культури України розкрила бібліотекар відділу комплектування фондів Н.Послушняк.

Бібліотекар відділу інформаційних технологій Л.Пойда підняла дуже важливу у наш час тему «Базові правила інформаційної гігієни під час війни», які допоможуть кожній людині розібратись в бурхливому інформаційному потоці і не стати жертвою фейків.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Книги про людей в нелюдських умовах

Книги про голокост Publish at Calameo  Під час Другої світової війни 6 мільйонів євреїв стали жертвами нацистської політики, що передбачала ...