Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 18 червня 2019 р.

На гостини до бібліотеки

  18 червня працівники Публічної бібліотеки організували екскурсію для дітей з пришкільного табору Казанківської ЗЗСО №2 екскурсію до бібліотеки. 
  Оглянувши приміщення бібліотеки, діти з задоволенням розгадували загадки, присвячені книгам, читанню та бібліотеці. А також дружно відповідали на питання бібліотекаря: для чого потрібні книги, які книги є вдома у кожного з них, яка з прочитаних книг - найулюбленіша та інші. 
  Для того, щоб стати читачем бібліотеки, потрібно знати правила користування нею. Діти подивились мультфільм «Три коти в бібліотеці» і на підставі побаченого самостійно склали правила користування бібліотекою. Герой мультика «Грицькові книжки» навчив юних глядачів, як правильно поводитись з книгами, зокрема з підручниками. Учні розповіли, як саме вони поводяться зі своїми шкільними підручниками: не псують їх, не малюють на сторінках, користуються обкладинками. 
  Які ж книжки більше всього до вподоби дітям? Переважна більшість з них сказали, що полюбляють казки і пригоди. Тому їм до вподоби прийшлися пригоди героя мультфільму «Вовка в тридев’ятому царстві». 
   Прощаючись з бібліотекою і її працівниками, юні відвідувачі пообіцяли, що вони читатимуть книжки і прийдуть до бібліотеки ще не раз.













Немає коментарів:

Дописати коментар

Книги про людей в нелюдських умовах

Книги про голокост Publish at Calameo  Під час Другої світової війни 6 мільйонів євреїв стали жертвами нацистської політики, що передбачала ...